Sve kategorije
  Filteri
  Preferences
  Pretraga

  Nitrilne/Močene rukavice

  View as Mreža Lista
  Sortiraj
  Display per page

  Blue N

  230 sa PDV
  Zaštitne rukavice izrađene od žerseja, dlan i prsti su duplo močeni u glatki nitril. Nitril je otporan na ulja, goriva i organske rastvarače. Sigurnosna manžetna za zaštitu zgloba ruke i lako navlačenje/skidanje rukavice.

  Full Dip

  215 sa PDV
  Zaštitne rukavice izrađene od žerseja, čitave duplo močene u glatki nitril. Nitril je otporan na ulja, goriva, organske rastvarače i blage hemikalije. Oko zgloba se nalazi pletena manžetna koja sprečava neželjeno spadanje rukavice

  Latex Grip

  250 sa PDV
  Univerzalne rukavice za zaštitu od prašine. Čvrste, bešavne rukavice izrađene od kombinacije pamuka i poliestera. Premazana prirodnim lateksom. Prozračna i veoma udobna za nošenje.

  Standard

  235 sa PDV
  Duplo močene bešavne rukavice. Osnova izrađena od pamuka (žersej), prevlaka od naboranog lateksa koji pokriva dlan i prste. Otvorena nadlanica omogućava disanje kože.

  Orange Latex Grip

  260 sa PDV
  Duplo močene bešavne rukavice. Osnova izrađena od pamuka (žersej), prevlaka od naboranog lateksa koji pokrivadlan i prste. Otvorena nadlanica omogućava disanje kože.

  Briker

  210 sa PDV
  Pletene bešavne rukavice od petoslojne mešavine pamuka i poliestera, presvučene naboranim lateksom na dlanu. Meke i udobne rukavice koje odlikuje siguran hvat.

  Nitrilne/Močene rukavice

  Filtriraj po:

  Obriši sve
  Min: 115 Max: 3.265
  RSD115 RSD3265