Napomena za pravna lica: napravite nalog ili se prijavite da biste videli veleprodajne cene.
Zatvori
(0) kom.
You have no items in your shopping cart.
Sve kategorije
  Filteri
  Preferences
  Pretraga

  Rukavice za teške i grube radove

  View as Mreža Lista
  Sortiraj
  Display per page

  Blue N Safety Suff

  230 sa PDV
  Zaštitne rukavice izrađene od žerseja, dlan i prsti su duplo močeni u glatki nitril. Nitril je otporan na ulja, goriva i organske rastvarače. Sigurnosna manžetna za zaštitu zgloba ruke i lako navlačenje/skidanje rukavice.

  Full Dip

  215 sa PDV
  Zaštitne rukavice izrađene od žerseja, čitave duplo močene u glatki nitril. Nitril je otporan na ulja, goriva, organske rastvarače i blage hemikalije. Oko zgloba se nalazi pletena manžetna koja sprečava neželjeno spadanje rukavice

  Standard

  235 sa PDV
  Duplo močene bešavne rukavice. Osnova izrađena od pamuka (žersej), prevlaka od naboranog lateksa koji pokriva dlan i prste. Otvorena nadlanica omogućava disanje kože.

  Orange Latex Grip

  260 sa PDV
  Duplo močene bešavne rukavice. Osnova izrađena od pamuka (žersej), prevlaka od naboranog lateksa koji pokrivadlan i prste. Otvorena nadlanica omogućava disanje kože.

  Briker

  210 sa PDV
  Pletene bešavne rukavice od petoslojne mešavine pamuka i poliestera, presvučene naboranim lateksom na dlanu. Meke i udobne rukavice koje odlikuje siguran hvat.

  Super Grip

  175 sa PDV
  Rukavica izrađena od poliestera, samo nadlanica nije presvučena naboranim lateksom, što omogućava disanje kože ruke. Glavna odlika rukavice je udobnost i pouzdan hvat.

  Rukavice za teške i grube radove

  Filtriraj po:

  Obriši sve
  Min: 115 Max: 260
  RSD115 RSD260
  banner