Napomena za pravna lica: napravite nalog ili se prijavite da biste videli veleprodajne cene.
(0) kom.
You have no items in your shopping cart.
Sve kategorije
  Zatvori
  Filteri
  Jezik
  Pretraga

  NSF paleta

  View as Mreža Lista
  Sortiraj
  Sortiraj

  LMS - Fluid, 400ml

  0893107001
  2.913 RSD sa PDVom
  LMS FLUID je fiziološki bezbedan podmazivač na bazi parafinskog ulja. Ovaj viskozno bezbojni podmazivač smanjuje otpore i trenje, dugotrajno štiti od korozije, prodora vode i prašine. Može se koristiti u prostorijama gde se proizvode ili skladište prehrambeni proizvodi. Ovo bezopasno sredstvo ne ugrožava zdravlje i može se primeniti na teško dostupnim mestima. Sredstvo je bez ukusa i mirisa i ne sadrži AOX i silikon.

  MULTI PLUS, 400ml

  0893056
  2.365 RSD sa PDVom
  MULTI PLUS je sintetičko,fiziološki bezbedno višenamensko sredstvo za široku primenu koje prodire i razlaže koroziju i štiti od korozije vode i prašine. Može se koristiti u prostorijama gde se proizvode ili skladište prehrambeni proizvodi. Ovo bezbedno sredstvo je pogodno za upotrebu u fiziološki i ekološki osetljivim sredinama. Može se upotrebljavati na svetlim podlogama ne ostavljajući trag za sobom. Ne sadrži smole, kiseline, silikon, belo i mineralno ulje, kao ni štetne materije poput Xi, Xn, F, F+, N.

  MULTICLEAN, 400ml

  08901096
  1.772 RSD sa PDVom
  MULTICLEAN je sredstvo začišćenje i privremeno podmazivanje u fiziološki i ekološki osetljivim zonama. Može se koristiti u prostorijama gde se proizvode ili skladište prehrambeni proizvodi. Ovo sredstvo pruža rad bez opasnosti sa odličnim svojstvom čišćenja, odmašćivanja i uklanjanja ulja, smolastih naslaga i ostataka silikona. Poseduje dobru kompatibilnost sa različitim materijalima i ne sadrži štetne materijale kao što su F+, F, N, Xi, aceton, silikon i AOX.

  Silikon fluid, 400ml

  0893221000
  1.910 RSD sa PDVom
  SILIKON FLUID je sintetički i fiziološki bezbedan višenamenski sprej za univerzalnu upotrebu, a može se koristiti i u prostorima gde se proizvode ili skladište prehrambeni proizvodi. Sprečava zaribavanje, škripanje i pojavu otpora u spojevima koji se tretiraju ovim sredstvom. Ovaj proizvod je bezbedan za zdravlje ljudi, nema boju i može se upotrebljavati na različitim mestima. ODbija vlagu i štiti gumene delove od zamrzavanja.

  Ulje u spreju za prehrambenu industriju, 300ml

  08931071
  3.685 RSD sa PDVom
  UNIT navrtka izrađena je od plavo pasiviziranog pocinkovanog čelika. Primenjuje se u drvetu i drvenim materijalima, a posebno je pogodna kod izrade nameštaja.

  Višenamenska mast za podmazivanje III, 400g

  0893107002
  2.971 RSD sa PDVom
  Sintetička visokokvalitetna bela mast za podmazivanje štiti od pojave nečistoća, vode, prašine i korozije. Sprečava pojavu hladnog zavarivanja i ima dobra svojstva zaptivanja.Otporna je na veliki pritisak zahvaljujući EP aditivu koji poseduje. Ne sadrži silikon, smole i kiseline.

  Višenamenska mast za podmazivanje IV, 400ml

  0893107003
  3.151 RSD sa PDVom
  Višenamenska mast za podmazivanje se može koristiti u prostorijama gde se proizvode ili skladište prehrambeni proizvodi. Ova sintetička visokokvalitetna bela mast otporna je na veliki pritisak zahvaljujući EP aditivu, sprečava pojavu hladnog zavarivanja i štiti od korozije, prašine,prodora vode ili nečistoća. Mast ne sadržismole, kiseline i silikon.