Napomena za pravna lica: napravite nalog ili se prijavite da biste videli veleprodajne cene.
Zatvori
(0) kom.
You have no items in your shopping cart.
Sve kategorije
  Filteri
  Preferences
  Pretraga

  Rost off paleta

  View as Mreža Lista
  Sortiraj

  Rost of crafty, 300ml

  0893130
  1.099 sa PDVom
  ROST OFF CRAFTY predstavlja visokoefikasno netoksično sredstvo za razlaganje korozije u zapečenim navojnim spojevima, kao i eliminisanješkripanja. Ovo biorazgradivo, neotrovno sredstvo ne zagađuje okolinu, ne ugrožava zdravlje, odbija vodu sa površina na koje se nanosi i obezbeđuje svojim prodiranjem puni efekat razlaganja korozije odmah nakon nanošenja. Ovo sredstvo je bez mirisa, ne sadrži silikon i kiseline, može se koristiti u blizini prehrambenih proizvoda bez direktnog kontakta sa istim.

  Rost off blue ice, 400ml

  0893241
  1.229 sa PDVom
  ROST OFF BLUE ICE je visokokvalitetno sredstvo za razlaganje korozije na bazi ekstremnog hlađenja, sa efektom izuzetnog prodiranja. Nanošenjem ovog sredstva na navojni spoj, temperatura materijala se spušta do čak -45 stepeni, što omogućava stvaranje mikropukotina u korodiranom sloju, a to omogućava bolje prodiranje aktivne supstance. Sredstvo otpušta jako korodirane navojne spojeve bez razaranja i oštećenja elemenata navojne veze. Ovo sredstvo sadrži aditive koji štite od nastanka korozije. Ne oštećuje gumu i zaptivače.

  Rost off plus, sprej odvijač, 300ml

  0890200
  869 sa PDVom
  ROST OFF PLUS je visokokvalitetno sredstvo za rastvaranje rđe sa podmazivanjem na bazi organskog molibdenskog jedinjenja OMC. Sa svojim jakim kapilarnim svojstvima optimalno prodire i efikasno razlaže i uklanja rđu iz navojnih spojeve. Zahvaljujući aditivima pruža optimalnu zaštitu od korozije, ne sadrži smolu, silikon, kiseline i ne oštećuje predmete od gume i plastike.

  Rost off plus, sprej odvijač, 400 ml

  0890200004
  399 sa PDVom
  Pakovanje 6 komada.

  Rost Off, Base, 300 ml

  58902300
  319 sa PDVom